Vlaggen over ons hero desktop

AUTOMAATBAK SPOELEN

Bij Vakgrage Wassink in Poeldijk kunt u terecht voor het spoelen van uw automaatbak. Wij zijn een van de weinige garages in het Westland die voorzien zijn van deze specialistische apparatuur om de levensduur van de automaat te verlengen.

Wanneer uw automatische versnellingsbak spoelen? Wat is hiervan het interval?

De onderhoudstermijn van uw automaatbak verschilt per merk en type auto. Wij kunnen dit voor u controleren. Als u merkt dat uw automaat slecht schakelt, slipt, bonkt of trilt is het zeker aan te raden advies te vragen.

Waarom uw automaatbak spoelen?

Door vervuiling van de automaatolie raken de oliekanalen verstopt. Vaak wordt dan bij klachten de automaatbakolie ververst. Echter blijven bij alleen het vervangen van de olie enkele liters olie in de koppelvormer en warmtewisselaar over.Door het gebruik van onze speciale machine, die het gehele systeem doorspoelt met schone olie, kan dit in z'n geheel worden ververst. Tevens wordt de automaat gereinigd. Door het rondpompen van de cleaner wordt al het vuil (aanslag e.d.) afgevoerd. Bij sterk vervuilde systemen wordt tevens een conditioner gebruikt.

Wat is het resultaat?

Het reinigen en spoelen van de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar hoort bij het onderhoud van uw auto en is voornamelijk een voorzorgsmaatregel om problemen te voorkomen. Tevens zou er grote verbetering kunnen optreden bij slecht schakelende automaatbakken.

Wat zijn de kosten?

Door de vele verschillende merken met hun modellen en types kunnen wij geen standaard kosten hangen aan het spoelen van uw automaat. Aan de hand van uw type voertuig (kenteken) kunnen wij een passende offerte maken zodat u de kosten inzichtelijk heeft.