AIRCO_JIB4385

AIRCO SERVICE

U heeft jaarrond profijt van een goed werkende airconditioning in uw auto. Naast een verkoelende functie op hete zomerdagen is de airco onmisbaar in de winter omdat deze er voor zorgt dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd.

Regelmatig onderhoud aan uw airco is beter voor u gezondheid en beter voor het milieu. Laat daarom bij iedere onderhoudsbeurt gratis uw airco checken. Vakgarage Wassink in Poeldijk is specialist op het gebied van airco’s en beschikt over het verplichte papieren volgens de nieuwe F-gassen regeling.

Ook voor de nieuwe type goedgekeurde auto's vanaf 2015 bent u voor een aircoservicebeurt bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de aircoservice 1234YF. Dit is een nieuw type koudemiddel waarmee het systeem wordt afgevuld.

Bij onaangename geuren kunnen wij het aircosysteem reinigen en indien de airco onvoldoende werkt door te weinig koudemiddel kunnen wij het systeem afvullen. Bij lekkage beschikken wij over de benodigde kennis en apparatuur om deze op te zoeken en te verhelpen.

Kortom; Totale aircoservice in Westland!